assalamualaikum,hye2...blog nih tak la secantik blog korang,jadi tak mau kutuk2 k...pa2 pun sebelum korang keluar,follow please !!

Sunday, 3 June 2012

aty ini skit !!

assalamualaikum , hye korang...sihat x ? yg sihat 2 alhmdulillah la , klu x sihat...p hospital or klinik amik ubat ps2 mkan k ! sorry lah,ayu lama x update,mklum lah ayu x bpew nk sihat skit...bru2 nie ayu xcdent ngn abg ayu sndry,hehe...ayu x truk sngt,juz abg ayu ja yg trok....hmmmm,ari nie ayu nk kongsi ngn korang skit tntang sakit aty...dh bnyk kali ayu skit aty,ayu sllu d'skiti oleh org rmai...kwan2 ayu pun bnyk yg skiti aty ayu,mklum lah ayu nie lmbut ngn kwan ayu...depa snng lah pijak kepala...korang pun prnah sakit aty kan ? msty lah prnah , bhong sngt lah korang kata x prnah !! n' 1 gi bnyk dugaan yg kna hdpi,smpai kan aty nie xleh than smpai nk nngis...tpi ayu sbar je,hnya allah yg tahu apa yg tlah brlaku...selama nih ayu bnyk b'sbar,tpi sbar nih ada thapnya jgak !! xpew la,kan nabi tlah brkata "SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN "

hmmm...lgipun hnya b'sbar ja yg bleh buat pun,huhu...mngkin ini ujian dari allah,mngkin allah nk uji kesabaran hmba2 nya....

apa2 pun,kita kena tbah...jgn sesekali kita mngeluh , ptus asa n berserah dri...
setiap yg berlaku , psti ada jlan kluarnya...hnya berdoa pada tuhan dn mnta prtlongan dan ptunjuk spya kita buleh kluar dari semua masalah n dugaan ini....


klu korang dh x than sngt dngan kepedihan di aty korang , korang kongsi lah mslah korang dgn rkan2 trdekat atau org2 yg pnting...mngkin dy buleh mmbntu kita,hmmm...
k larh,ayu x nk pnjng kan crita nih ! nnty lama2 korang jdi bosan lak nk bca...

2 comments:

  1. sabaq yer syg besa la tu dunia..!!

    ReplyDelete
  2. huhu,ok2...tpi sbar ada thapnya jgak dyla !! hurm...dugaan n ujian allah,kna tbah larh...

    ReplyDelete