assalamualaikum,hye2...blog nih tak la secantik blog korang,jadi tak mau kutuk2 k...pa2 pun sebelum korang keluar,follow please !!

Saturday, 23 June 2012

KnaPA , kNaPa n' KnapA ??? :(

assalamualaikum,hyepz...tajuk kite ari kenapa,kenapa n' kenapa...nk taw ark,pa tjuan tajuk ayu ari nie ??
msty la nk kan,hehe...mcm nie !
knpa org yg kita syg slalu mninggalkan kite ? knpa....
x suka la cm nie,hurm...dlu org yg pling-2 ayu syg dh tnggalkan ayu,skrang nie kwan yg ayu syang plak nk tnggalkan ayu...knpa harus jdi bgini ??
mngkin sume nih allah dh mnentukan,huhu !! cdiwh giler...
x snggup khilangan org yg trsyang, n' x nk org yg kita syg tnggalkan kita..
sllunya di mna sja brada,kami slalu brsama...kini,kau sdah tiada..aq hnya ksepiann
mngkin kita tiada jdoh untk brsma,huhu...hnya boleh brsbar n' rdha atas sgla yg brlaku
slalunya kau sorng yg bisah memeluk dri ku dn mnemaniku,tpi kini tiada siapa lagi yg ingin memeluk ku dn mnemani driku jika ku ksepian...
tnpamu ku sntiasa sdih,hurm...kpda rakan ku yg ayu sayangi iaitu NUR ADILA BT AHMAD NASIR,bca lah citer nie...ayu syg kam0oo 4ever,hurm...
plezzz jgn tinggalkan ayu !! ayu nk brsama dyla slma-lmanya..
xdk spa pun bleh m'mishkan kita selain ajal n' maut !!
k larh,bateri blogger dh abis..hakhak

No comments:

Post a Comment